OG Instagram : Adakah ia patut menggantikan App Instagram anda ?

13 Likes 4 Comments
OG Instagram: Is it worth replacing your Instagram App?

Instagram mempunyai banyak ciri, tetapi ia tidak selalu mempunyai fungsi yang anda perlukan. OgInsta atau Insta + adalah versi terkini Instagram yang menyediakan lebih banyak ciri yang mengekalkan rupa dan rasa Instagram.

Sekiranya anda seorang pengguna iPhone, anda sudah tidak beruntung sejak OG Instagram hanya tersedia untuk peranti Android.

OgInsta berbanding Insta +


Terdapat dua versi aplikasi: OgInsta dan Insta +. Cadangan kami adalah untuk memuat turun OgInsta. Insta + hanya berfungsi jika anda menyahpasang aplikasi Instagram asal dari telefon anda.

Kedua-dua aplikasi mempunyai ciri yang sama dan antara muka yang sama. Kami tidak dapat melihat sebarang sebab mengapa anda ingin memasang Insta + lebih daripada OgInsta melainkan jika anda benar-benar kekurangan ruang penyimpanan.

Ciri-ciri yang Ditambah

Apps ini mempunyai tiga ciri utama utama:

1. Photo/Story Download : Anda boleh memuat turun sebarang imej atau video.

Kami suka idea tentang ciri ini, tetapi ia hanya berfungsi jika anda bercadang untuk memuat turun satu foto atau video pada satu masa. Jika OG Instagram dilaksanakan sejenis fungsi muat turun jisim atau butang pos semula, maka aplikasi ini akan lebih baik.Ikut petunjuk: Anda boleh mengetahui siapa yang mengikuti anda.

2. Ikut petunjuk: Anda boleh mengetahui siapa yang mengikuti anda.

Baik untuk mempunyai fungsi jika anda ingin menyemak jika pengikut anda mengikuti anda kembali. Kami harap terdapat butang untuk memuat turun massa semua pengikut anda dan susunannya menjadi CSV supaya anda boleh melakukan beberapa analisis data untuk akaun anda.Zum: Anda boleh mengezum masuk dan keluar pada sebarang imej

3. Zoom in: Anda boleh mengezum masuk dan keluar pada sebarang imej

Ciri yang sangat menyeramkan. Sekiranya anda ingin mengezum untuk melihat lebih baik anda menghancurkan atau untuk menunjukkan diri anda dalam konsert Steve Aoki, maka saya rasa ia mempunyai nilai.

Terima kasih kerana sudi singgah ! Semoga bermanfaat !

Jangan lupa | Like | Komen | Share |

Download

  • 21
  •  
  •  
  •  
  •  

You might like

About the Author: Admin

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *